Followers

Thursday, December 31, 2009

Tahun Baru 2010 and Kunjungan dari Malaya...... bahagian terakhir


Salam.....

Selamat Menyambut Tahun Baru 2010 me ucapkan pada semua kawan2 maya..... semoga dgn kedatangan tahun 2010.... kita semua akan lebih ceria.... senantisa diberikan kebaikan, keberkatan, kebahagiaan, kesihatan, rezeki yg melimpah-ruah..... juga ditetapkn iman supaya kita dpt menjalani kehidupan sebagai seorang muslimin or muslimah sejati....... amin.

Kali ni me x der nk citer apa.... cuma nk tempek gambar2 yg masih bersisa.... semoga x jemu melihatnyer.......

Layanzzzzzzzzzzzzzzzzz............

Aksi si puteri sepanjang hari tersebut.....
Masjid Sheikh Zayed di Abu Dhabi..... masuk Majalah 3 tau.....





Heritage Village.... cam muzium gak la..... tp sayangnyer ahad tutup plak.... so kedai2 craft sumer x bukak...........
Melepak tepi pantai sambil hirup udara nyaman......
Pas tu sempat lg singgah kedai abaya kat Meena Port(tp x der gambar sebb dah keletihan tahap gaban utk berposing). Sampai umah dlm kol 6pm...... tolong dema ni berkemas.... punyer la byk barang yg disopingkan sampai x muat beg... dgn murah hati me kasi beg besau kami(mmg nk letgo pun sebb dah x der tmpt nk simpan.... hehehe).

Kol 11.45pm hantaq dia org pi airport....... bila balik, rasa sedih pulak.... sebb dah seminggu riuh rendah ajer umah..... huhuhu(aper2 pun dia org dah selamat sampai ke Malaya.....)

Utk my SIL n anak2..... kehadiran u all betul2 menceriakan hari2 kami di sini...... seronok w/pun hanya utk 6 days........ juga tq so much sebb belikn 2 tudung Ariani utk me(ada pulak free gift satu tudung... hehehe)

Utk my Mum n my Sis....... brg2 yg dikirim/dititipkn selamat sampai...... terima kasih byk2 sebb sanggup bersusah payah melayan kerenah me.... belikn novel2.... mamee.... rempah ratus..... susu.... kaya..... gula melaka versi kelate..... asam keping.... baju kurung..... etc.....(gambar nnt update ek)

Utk my MIL..... terima kasih jugak utk kuah pecal tu.... mmg best!
Utk both of my brothers...... terima kasih sgt2 sebb sudi hantarkn brg2 tu pada my SIL(sian dia org.... meredah hujan dr Kelate ke KL n sampai kol 3a.m semata2 nk tunaikn hajat me)
Me sayang kat u all..... muaaaahhhhh!!!!!!!

3 comments:

UMILIYA said...

salam..selamat pagi..dan selamat tahun baru....ermmm comelnyer foto..ermmm menarik sangat..suker bila melihatnyer

umi_e said...

salam... bestnya jalan2 di hujung tahun ;)

* selamat tahun baru 2010 :)

Amy Nujaimy said...

umiliya.... tq... bukan amatur yg ngambik gambar tp alhamdulillah menjadik... hehehe

umi_e.... happy new year to u toooo....