Followers

Friday, December 4, 2009

Mug Tree

Salam kawan2 blogger semua.....

Me harap u all semua sihat di sisi keluarga tersayang..... sebenarnyer me ni masih lg lom abis berkemas.... barang bukannyer banyak tp tau2 jer la kalo ada anak kecik... segala mak nenek dia nak nyibok.... so masa mengemas adalah terhad sebb kena layan dia jugak....

Since x der apa nk citer... me just nak share my latest folkart projek jer la.... x der lukis roses pun... cuma idea tu cedok dr buku En. Zahir..... and me wat atas mug tree...... asal dia waner kayu biasa jer.... tp kunun2 nk wat henglish la kan..... last2 jadik cam pokok kismes plak... huhuhu... x kesah la.... asal leh gantung mug jadik la kan.....





6 comments:

Sheila said...

salam Amy wah rajin lah ..akk pun x tersiap lh nak buat...walau bgn tu simple tapi menarik coz menjalar2 di kayu...nnt buat lg yee

Button Planet said...

Salam Amy...seronok dapat duk rumah baru... ??? bravoo... cantik apa yg Amy buat nih ...creative jugak ya...
kalau akak malas lah nak solek2 dia mcm tu...

kak Azzah

Norakmar binti Yusoff said...

cantiknya pokok cerry. tak terpikir pulak nak make over mug tree.

kakrose said...

Salam amy..
rajinnya amy ni..dalam dok sibuk berkemas2 rumah baru ..ada masa buat FA kat mug tree tu..cantik sangat..thump up..

englishvintages said...

wahhh amy..cayalah..mcm wild strawberry tu...kalu ada yg tak mau, hantar2 ler sini satu kan...

amy said...

Sheila..... ada lagi ni... tungguuuuu... kikiki

Kak Azzah..... alhamdulillah... baru la mcm dok dlm rumah... bukan dlm gua.... n yg paling seronok nyer tentu la si kecik... asyik berlari sana-sini....

Norakmar..... hehehe.... make over tu pun sebb nk ala2 english...

kak yon/ kak rose.... wat FA tu b4 pindah lg..... cuma baru ada masa nk upload gambo....

Kmona.... hohoho.... awak nak yer... buleh2... nnt kalo ada brg2 terlebey sudah... kita posto kt awak ek.... ekekekeke....