Followers

Tuesday, December 8, 2009

Happy 5th B'day to Nur Aleeya Balqis

Salam.....

Hari ni, 8th Dec 2009 genap la usia si puteri 5 tahun..... x sangka dah 5 tahun anak kesayangan kami tu..... makin manja.... keletah..... bijak... and yg paling x sangka.... dia leh cakap.... mama.... "In December I will b 5 yrs old"..... me tanya dia... saper cakap... dia kata.... "Miss Crystal told me"(Ms Crystal ni cikgu dia)

So pagi tadi.... me kasitau la dia today b'day dia n dia dh 5 tahun.... tetiba dia tanya plak.... mana kek.... mana 'goody' bags..... nak bwk g skul...... terpaksa la me terangkn kat dia yg kami hanya akan celebrate b'day dia in January sebb teacher dia cakap budak2 ramai x der coz sambung winter holiday.... sib baik dia paham.....

Sori yer sayang.... nanti malam kita beli kek kecik just for d three of us.... kita celebrate sesama... tiup lilin... makan kek and tido....zzzzzzz.......


Gambar2 kat atas tu masa b'day yaya yg ke 3, 8th Dec 2007..... raikn bersama keluarga n x-opis mate hubby(sebelom hubby berangkat ke AD)... rindunyer saat2 seperti itu..... dapat masak2 bersama adik-beradik..... menjamu selera beramai2..... kat sini... x merasa la cam tu..... cam x confident jer nak masak banyak2 tanpa pengawasan my mum.... huhuhu

Gambar kat bawah ni pulak me amik malam tadi..... dah soh dia pakai lawo2 n posing cantik2.... hmmmm susah tol kalo dah besaq ni.... ikut suka dia jer.... gambar2 selepas tu mmg dah x leh tayang kt umum...... punah ranah dibuatnyer.... hehehe....



Untuk Aleeya..... mama and papa sentiasa mendoakan agar Aleeya akan jadi anak yg pintar, pandai, bijak, solehah.... yg berpegang teguh pada agama Islam..... juga senantiasa diberkati dan dirahmati dlm apa jua bidang yg Aleeya ceburi...... panjang umur dan murah rezeki..... amin.

5 comments:

englishvintages said...

salam amy, nak kena nyanyi hapy besday ker ni..auntie mona nak ucapkan selamat hari ulang tahun ke 5 untuk YAYA, semoga Yaya diberi kesihatan yg sihat dan jadi anak yg baik, peluk cium dari auntie Mona n shane.

Yanmie said...

salam kak,

hepi besday adik yaya...alolo comei lah yaya nie kak...untie doakan moga pnjg umur, murah rezeki, jadik ada yg pintar, patuh dgn perintah-NYA, patuh dgn org tua..hormat...dan untie doakan semua yg terbaik untuk yaya..

Psstt!! bilalah nk dpt baby girl lak..hiks..

~Yatt~ said...

salam kak amy..
amboihh anak dara sorang nie..posing maut..hehe..
happy bestday ever!!!..sebaya yea ngan faris..anak saya yg 1st tu..tp dia bulan 4..nanti masuk sekolah together gether lahh yea..hehehe..
auntie yatt doakan moga murah rezeki & panjang umur..cepat2 lahh besar..boleh tolong mamanya masuk ke dapur.. ;)

MrsNor said...

salam Amy. hepi besday utk yaya... cop baut menantu boleh??? Imran akak umur 6 tahun...hahhaa

amy said...

kmona.... kena nyanyi gak.... nnt hantar demo tape ek... ekekekeke..

yan..... kena cuba n usaha lagi la tu... hehehe

yatt.... ooo sama umor ngan anak yatt ek... haah sure la skolah sama tahun tu...

mrsnor.... buleh ajer... hehehe... ooo anak kak nor 6 tahun ek....

to all... tq for the b'day wishes n doa yer.......