Followers

Tuesday, December 8, 2009

Roses by Ros Singleton


Salam sayang di angin lalu...................

N3 kali ni fresh from oven.... didatangkan khas dari negara Australia...... hehehe.... per lagi kalo x buku lukisan......

Cik Abe ada tanya.... nak kirim apa dari Australia sebb opis mate dia nak balik bercuti ke sana..... mula2 dok teringat nak soh belikn fridge magnet ker aper(yg ada kaola bear or kanggaru) tp tetiba teringat kan buku folkart yg geng blogger(ruby) beli.... saja jer gatai mulut cakap nak buku.... tetiba hubby called dr opis.... kawan dia soh kasi tajuk buku yg betul..... me pun siap kasi website dia la kan......

Alih2 semalam hubby bawak balik.... katanyer kawan dia kasi.... maknernyer FREE la wei... x yah bayor.... hehehe.... jimat duit hubby..... len kali nak kirim lagi yer Paul.... thank you soooo much for the lovely book.

3 comments:

nurazzah8 said...

salam Amy,
seronoknya dapat buku fresh from the oven tu ya...kalau akak maunya duduk berjam-jam baca dan tgk gambar2 roses yang tersangat cantik tu kan... apalagi tunggu lagi? cepat2 lah lukis roses tu kat rumah baru... ni nak kena cari nak lukis kat mana lah pulak kan...

hazeleyed said...

Ass-Salam sis
So sweet!
Hmm...Semoga bertamah tambah rajin...bertambah cantik mahligai sis and che Abe bertambah sayang.Have anice day dear.

Ariza Craft said...

hi, salam perkenalan. bestnye dpt souvenir ros singleton book. i order kt website nye jer. best buku tu.