Followers

Friday, January 1, 2010

Rumahku Syurgaku

Salam Tahun Baru......

Hari ni... selain menyambut tahun baru 2010 dgn azam yg baru.... kami juga menyambut hari kelahiran Encik Hubby..... cuma cam biasa la..... bila dah x kerja ni.... x der la beli hadiah yg mcm2 kat dia...... kena pulak mlm tadi kena migraine..... janji ngan dia nk p tgk wayang lepas soping kat jualan gudang(murah giler u...) smlm..... tp dek kerana kepala dah denyut2.... mata dah x leh bukak.... terpaksa la lupa kan hasrat tu......

Apa2 pun me ucapkn HAPPY BIRTHDAY TO MY DEAR HUBBY..... semoga hari2 mendatang memberikan lebih kebahagiaan, kesihatan, juga rezeki yg lebih kepadamu..... amin.

Since x der gambar nk dikongsi.... tontonilah dulu gambar2 rumah kecil kami yg sempat me upload mlm tadi sebelom pekena panadol.....



Gambar last tu tmpt menan yaya.... segala mak nenek brg dia me lambak kan kt situ..... dah x tau nk kemas camane sebb tempat pun terhad n cabinet/almari pun x der.... so blasah jer la cam tu.... tp sekejap ajer.... sat lagi dia akan sepah2 kan satu rumah..... mak dia jugak yg kena kemas nnt.... huhuhu

Ok la kawan2..... Encik Hubby dok ajak kuar... katanyer nak jugak pi tgk wayang ari ni.... sebb next week anak dah bukak skolah.... dah x leh ke mana2...... nnt kita sambung lagi ek..... daaaaa.

pssstttt..... sila abaikan kegunaan kerusi taman waner pink n purple dlm hiasan dlman rumah ek..... lom ada budget nk beli sofa bagai.... hehehe

3 comments:

englishvintages said...

salam pn seri..cantik berseri2 rumahnya..lantai tu berkilat2..hihi..apa2 pun selamat tahun baru,,semoga diberi Allah kesihatan yg baik n ceria selalu,...

MrsNor said...

salam tahun baru Amy.Berseriseri rumah, cantik dan kemas mata memandang...

Amy Nujaimy said...

mona..... tima kasih.... hehehe.... lantai tu ler yg wat kita asyik kesejukan.... huhuhu.....

mrsnor.... kemas belah pagi.... balik si kecik dr skolah... abis lintang pukang..... kikiki