Followers

Monday, November 30, 2009

Alhamdulillah... dah selamat

Salam

Alhamdulillah.... setelah sekian lama dok dlm gua yg sungguh menyiksakan jiwa dan raga..... kami dapat pindah ke rumah yg sedikit selesa dari rumah sebelomnyer.... cuma ianya terletak jauh dari bandar... memakan masa dlm 25 min utk ke bandar Abu Dhabi(alaaa.... mcm dr Klang ker Subang Jaya jer pun)

Masih lagi dlm proses mengemas apa yg patut... sebb w/pun kami dah bersihkan umah b4 pindah, tp masa mover angkut barang tu... depa main taram jer pakai kasut dlm umah... so akhirnyer jadik kotor semula....

Kalo tgk pada umah dulu... cam x banyak barang jer kan sebb sempit giler... tp bila dah naik lori.... mak aaiii... betul ker barang kami tu... penuh weh satu lori.....
Rumah baru ni w/pun tetap satu bilik... tp alhamdulillah.... living room dia selesa utk kami bertiga..... nanti la... bila dah siap semuanyer... me tempek gambar lagi..... kat bawah ni.... gambar2 yg sempat me rakam masa hari berpindah tu... layanzzzzz.......

Dah sampai umah sewa baru @ Khalifa City A, lori tgh carik parking

Living Room


Bedroom

Dapur yg ciput

Bilik Air yg agak luas n modern

7 comments:

Sheila said...

Salam Amy..pindah rmh kee wooo npk besar lah badroom pun cantik..hias lawa2 tau nnt leh sharing foto kat cini...

nurazzah8 said...

Salam Amy...
wahhh..cantik rumah baru... yang paling best bilik air..maunya mandi berjam-jam...siap ada mcm jacuzzi lagi... boleh berendam air suam2 gitu...Selamat mengemas rumah ya...

Kak Azzah

nor64 said...

slm Amy...bestnya bilik air tu ala2 hotel berbintang2....

cintaKusayangMu said...

wah kak amy...cntik la bathroom..living room pn nmpk besar....selesa la kan....dapur tu xpe..walaupun kecik..tp comei...lg pn akk sorg je kt dapor....

amy said...

sheila..... haah besar sikit jer dr dulu.....

nurazzah8....... yer bilik air dia teramat besar... siap ada bathtub bulat gitu... hehehe

nor64.... hahaha.... x der la cantik mana pun... bilik air tu ala2 fotogenik jer tu..

cintakusayangmu.... alhamdulillah selesa la jugak... yer la.. dapor kenit tu akak jer yg handle... ok sgt la kan....

kakyon said...

salam amy..seronok pindah rmh baru walaupun penat..boleh hias dgn perhiasan baru...selamat menghias rmah..

amy said...

kak yon.... tq.. mmg penat tp nasib baik anak cuti skul 1 week... so ada la masa nk bukak sumer kotak2.. hihihi