Followers

Saturday, November 7, 2009

Pengubat Hati Nan Lara.....


Salam....

Dua gambar kt atas tu antara buku2 yg sempat me beli n seludup masuk ke UAE ni..... gambar pertama adalah perkara wajib yg akan me lakukan..... w/pun sebelom 'berhijrah' ke Abu Dhabi ni..... boleh dikatakan setiap bulan ada jer novel terbaru di pasaran yg akan me rembat.... tapi x buleh beli byk2 kali ni coz takut lebih muatan la pulak...... so bersyukur dgn apa yg ada.... hehehe.....

Gambar kedua tu pulak buku Anjung Seri.... dlm tu ada sedikit cara2 hias bilik air n juga hiasan dalaman ala2 English... tu yg wat me berkenan tu......

Tika dan saat ini.... baru 2 buku yg me abis baca.... hat lain tu.... tungguuuuuuu.......

5 comments:

azlina said...

salam amy...
kita ada persamaan terhadap minat membaca apa saja yg mndtgkan ilmu ina suka baca x palain kali kalau amy nk blk sni bgtau siap2 ina blh belikan buku tuk amy..he..he..
p/s: buku anjung seri tu pun ina dah collect juga...

amy said...

ina..... ok set... nnt amy nk balik amy habaq kt ina noooo.... hhehehehehehe......

MrsNor said...

Amy ~ akak sejak muda sampai ke tua tak pernah minat baca novel. Tak tahu kenapa .. masa zaman sek kawan2 dok giler kumpul novel cintan mintan akak sikit pun tak layan. Akak suka kolek buku ilmiah, kerohanian, parenting dan masakan.. Tp lor ni masa utk membaca buku2 dah kurang sgg dok search internet aje hehehe

amy said...

kak nor.... mmg ada org yg x suka baca novel.... tp kami adik beradik dr kecik abah mmg suko belikan buku...... mungkin da terbiasa agaknyer.... harap2 satu hari nnt selain hiasan rumah..... amy nk wat satu mini library kt umah.... nk simpan buku2 yg kami dah ada n also yg akan dtg.... yg siap ada tangga tu ha..... hehehe berangan dulu x per kan....

Monaliza said...

Salam amy.... oppps! lambat komen ni....kalau cete pasal novel... bila ada masa terluang... memang suka baca novel...so far mona ada 33 buah buku alaf 21....paling minat kat Sharifah Abu salem....kalau balik mesia tepon mona boleh kita tukar 2 kan ...