Followers

Sunday, November 15, 2009

Bunga - Hydrangea n Lavender

Salam........

Kat bawah ni gambor bunga2 yg sempat me rembat masa singgah menge'teh' kat Cameron Highland pada raya kedua..... masa tu on d way nk balik ke Kelantan......

Yg ni bunga lavender(kata peminat bunga ni bukan lavender..... may b versi tukang kebun tu la kot.... kira tipah tertipu la ni.... hahahaha)..... x der bau mana pun..... cuma kata tukang kebun tu... bunga ni sensitif ngan matahari n juga x perlu banyak air..... cukup sekali sehari siram.......

Lavender..... kecik2 jer bunga dia


Kat bawah ni pulak bunga hydrangea..... oooo gini ruper2 nyer yg idup yer...... me amik blue n pink(tatau la pulak braper kaler sumer ada coz hat lain x der bunga lg.....)...... bila bawak balik my mum kata kt kb pun banyak jual bunga2 tu.... hehehe... x per la ma.... dah terlanjur ke situ....... ala2 buah tangan jugak la kan.....

Hydrangea Biru


Hydrangea Pink
(bunga da lemau.... kena penangan kaki yaya masa on d way balik kelate tu)

No comments: