Followers

Monday, August 31, 2009

Salam Kemerdekaan n Happy 12th Anniversary

Salam.....


Hari ni.... 31 August 2009, seluruh rakyat Malaysia di seluruh dunia menyambut Hari Kemerdekaan yg ke 52........ Selamat Menyambut Hari Merdeka me ucapkan utk semua warga Malaysia di mana jua anda berada.... MERDEKA.... MERDEKA.... MERDEKAAAAAA!

Hari ni juga genaplah 12 tahun usia perkahwinan kami....

Alhamdulillah... sepanjang tempoh itu... suka duka, pahit manis, susah senang kami tempuhi bersama.... Me amat berharap.... kami sekeluarga akan senantiasa dimurahkan rezeki, dipanjangkan usia, ditetapkan iman,dan yg paling utama.... kasih sayang antara kami akan tetap subur sepanjang masa, juga akan tetap bersama hingga ke akhir hayat.... amin.

Terima kasih juga me ucapkan pada cik abe kerana sudi membelikan hadiah yg begitu me idam2 kan....... sebagai tanda kasih di hari ulangtahun perkahwinan kita ini.... made in england lagi....(tq to our fren kat UK nun yg bersusah payah merealisasikan impian me ini.... tq so much dear....)









Tq ya darling... lain tahun jgn lupa kasi hadiah lagi besar ek.... hehehe

5 comments:

azlina said...

salam amy...
salam merdeka amy dan hepy anivaseri sronoknya dpt hadiah dr hubby..semuga berkekalan hingga akhir hayat..

~Yatt~ said...

SALAM MERDEKA KAK AMY!!
wahhhhhhh..bestnyer dapat hadiah idaman hati..untungnya dapat pulak lagi dari cik abe tersayang..nie yg buat saya jeles nie..
apapun akak..semoga kekal ke akhir hayat..tahun depan hadiah lagi gempaq..hehehe...

amy said...

ina.... tq atas doa ina....

yatt.... jgn jeles yatt... koleksi yatt lagi byk n cantik2... hehehe

rozie yusof-azlan said...

Salaam Amy..Tahniah for Ulangtahun. Cantik nye hadiah... kzie nak tau if you can ask your fren kat UK..cara terbaik guna teko RA tu..Bukan apa..teko kzie crack separuh sewaktu buat Nescafe..kawan kzie pun sama juga crack belah bawah teko.. aduss.. sayang..So hrp2 tak jadi kat Amy..plez tanya your friend esp bila dah simpan lama..kzie dah cucur air suam and letak sudu besi before tuang air panas..myb air tu menggelegak..Skrg teko perhiasan dlm almari..he..he..maaf kz tanya ya..

amy said...

salam kak zie....

yer ker kak zie nyer teko crack.... huhuhu.... sayang nyer kan... nampak gayanyer mmg simpan jer la...... nnt amy tanya kwn tu yer... kot dia ada petua......