Followers

Wednesday, August 19, 2009

Rezeki yang mendatang....

Salam......





Cumil tak meja dua ketoi kat atas tu? Semalam me n hubby g umah my fren yg nak balik ke tanah air for good. Dia ngan baik hati kasi/sedekahkan me meja kiut ni....... me suka sgt coz dlm kepala otak dok terfikir nak cat putih n nk kasi tempek tisu...... hehehe......

Terima kasih bebanyak pada ina n khairul sebb sudi kasi meja2 tu kat kami..... akan kami jaga dia sebaik mungkin..... insyaallah...
Kat bawah ni.... gambar kami with both of our family friends...... Family Abang Zamani(Kak Iza) n Family Khairul(Ina).....
Kak Iza n Ina dah me anggap mcm adik n kakak pada me.... kalau ada aktiviti.... especially lepas waktu persekolahan... me n kak iza akan dok melepak kat skul sampai anak2 puas bermain kat playground.... pastu pi makan sesama or pi melepak umah dia or our house.... kadang2... aktiviti waktu pagi lepas antor anak2 ke skolah.... kami bertiga akan melepak umah sesapa yg terpilih... makan nasi lemak ke... mee hoon goreng ker... or just pi b/fast kat kedai.... soooo happening.....
Kalo ke Dubai, ke taman or picnic kat mana2.... mesti 3 kuarge ni akan joint venture n berkonvoi.... tp lepas nih dah x dak lagi la.... sebb dua2 dh nak balik for good..... sedih sgt me rasa sebb me dh terkontang-kanting sengsorang di bumi padang pasir ni.....(oopppsss.... hubby n yaya masih setia menemani la...)
Tapi bak kata Kak Iza... rezeki kita Allah Taala yg tentu kan..... masing2 punya arah tuju yg berbeza.... jadi hidup mesti diteruskan....... me amat berharap semoga ikatan persahabatan ini akan tetap terjalin w/pun kami dipisahkan beribu batu jauhnya....... amin.

8 comments:

MrsNor said...

salam amy
bertuahnya badan dpt meja cute tu .. tentu lawa bila kena solek tu.Ta sabar akak nak tengok hasil tangan amy nanti

amy said...

hahaha... kak nor..... tgh tunggu cik mood ni... ntah bila nk kunjung tiba......

azlina said...

salam amy...
bertuah dpt 2 ketoi meja..sedih kerana berpisah dgn rakan2 bln puasa ni mgkin lg terasa ketiadaan mereka..x pa amy insyaallah mgkin nanti dpt kwn baru ada rezeki suatu hari nanti amy pasti plg juga ke tanahair...

~Yatt~ said...

salam kak amy..wahhh bestnyer dapat meja comey tu kan..biasa le kalau geng english deco nie mesti kena make-over..mesti lagi cun pasnie kan..

amy said...

ina.... ye la kan... dok jauh dari kuarge ni kawan2 la tempat bermanja.... insyaallah ada rezeki kami balik juga raya ni.....

yatt... tu la yatt... x sabo dah benarnyer nak make over tp kena tunggu perasaan betul2 rajin baru leh wat.... x nak ala2 melepaskn batuk kt tangga jer.... hihihi

Nor Hafinaliza said...

Assalamualaikum Amy..cantik meja2 tu..jgnlah tempek..lukislah..sure cantiknye..kan Amy pandai lukis..
-Affeen-

Gee said...

Salam amy.

Tuah manusia siapa yang tahu, ye tak amy. Dah rezeki amy. Make up kan ye, dan nanti show kat kami.

amy said...

affeen.... tu la... ingat nk lukis.... tp lom punya waktu yg sesuai....

kak gee... insyaallah dah jadik leh tempek kat blog ni... hehehe