Followers

Friday, August 14, 2009

Wall Deco - Hydrangea

Salam.....



Ni pertama kali me cuba lukis hydrangea.....
Hasilnyer mmg x memuaskan.... wanernyer terang-benderang... patutnyer hydrangea kan selembut salju gitu waner dia.... mula2 mmg pakai waner pink n purple lembut tp cam x naik jer kaler dia.... tu yg boh waner merah n purple terang... haaaa.... x ke menyala2 gitu..... huhuhu...
X per.... next time me akan cuba lagi sampai jaya........

Bawah ni gambo before letak wording tu......







4 comments:

Gee said...

Salam amy.

Congratulations. At least amy dah try. Akak mmg minat tapi belum berkesempatan nak gi belajar dan wat. Decoupage pun belum penah wat. Keep on trying until you satisfied.

umi_e said...

salam... cantik pada pandangan mata saya :)

* saya sama cam kak gee... bahan2 dan alatan untuk decoupage dah dibeli tetapi belum ada keyakinan untuk mencuba... apa lagilah untuk buat folk art :S

DiahRothman said...

Salam Amy, KDee sependapat ngan Gee dan Umi_e tu sebab folk art memang tak pernak cuba.... mungkin satu hari nak berguru juga. Tengok Amy buat dan kawan2 lain teringin... tapi nanti kut...

azlina said...

ok la tu amy percubaan pertama esk blh buat wrna2 lembut plk..