Followers

Friday, October 2, 2009

Dah tua kah aku?

Salam kawan2 semua......


Tadi kami sekeluarga ke KLIA sebab gi antar my hubby yg kena balik ke Abu Dhabi seminggu lebih awal dr me n yaya(kami berdua balik on 11 oct). Sian plak tgk my doter yg asyik teresak2 nangis coz nak ngikut papa dia..... maklum la.... x penah berpisah jauh...... me pun sedih gak... tu yg memalam buta x tido lagi..... so dr buang masa baik me hapdet blog ni......


Benarnyer..... me baru jer sambut b'day on 30th September 2009(meningkat setahun lagi usia me.... )


Dah tua ker me ni? Hmmmm.... kira tua dah jugak.... sebb setiap org kan makin berusia bukannyer semakin muda.... hehehe.....


Alhamdulillah..... me bersyukur sgt sebb me masih lg dpt mengecapi kehidupan yg dipinjamkan oleh Yang Maha Esa ini.... terima kasih Ya Allah.... semoga me masih diberi kesempatan utk menunaikan tanggungjawab yg diamanahkan kepada me... insyaallah....


Kebetulan plak masih di Malaysia..... so me berpeluang meraikan b'day me wit family tersayang esp ayah dan ibu....... hubby n my doter.... juga adik beradik... anak2 sedara n also my mother in law.... my hubby blanja sate n cheese cake...

Sapa nyer b'day ni..... mama ker yaya ek?



Wit sister(jihan) n sister in law(k.la) n sebahagian anak2 sedara........

Kat bwh ni plak set cawan flower of the month yg hubby belikan masa pi Dubai dulu tu(murah ler dari Sogo.......) Siap beli tiga skali coz dia kata nnt x aci kalo mama jer minum kopi dlm cawan ni..... hehehe.......

Mama punyer..... September


Papa punyer...... January

Aleeya punyer...... December
Kitorang punyer......hehehe

2 comments:

Gee said...

Salam amy,

Happy Belated Birthday and May Allah SWT Bless You. Bestnye dapat RA. RA FOTM memang akak minat.

~Yatt~ said...

salam kak amy..
wahhh..bestnyer dapat present FOTM tu..i likeeee..btw selamat hari lahir yea akak..moga dimurahkan rezeki & dipanjangkan umur..