Followers

Tuesday, October 13, 2009

From Abu Dhabi wit love......

Salam rindu di angin lalu.......

Alhamdulillah setelah 3 minggu berada di Malaysia..... me n yaya selamat kembali ke ABu Dhabi dalam keadaan selamat and sihat sejahtera pada dinihari 12hb Sept 2009, w/pun berat hati utk meninggalkan keluarga tersayang terutamanyer mak n ayah....

Dan aktiviti pertama me kat sini selain dr rutin harian..... pagi tadi.... me n my fren pi opening ceremony satu kedai barangan rumah.... nama dia @home...... kebanyakan barangan dia dr South Afrika.... mmg cantik2 n affordable..... juga modern... kebetulan my fren ajak pi me'ngopi' kat Costa di Al Wahda Mall.... ternampak la acara gilang gemilang tu.... kami siap masuk contest(teka harga hamper) tp x berjaya... dpt gak la a small gift(towel n hand wash).... jadi la kan sebb bukan sumer yg dpt.... selected person only U.... hehehe....





OK lah...... me dah betul2 penat hari ni sebb byk tugasan yg masih menunggu giliran tp x sempat lg dikerjakan..... dan skarang mata dah tangkap ngantuk....... ada masa nnt me akan update kan kesah2 beraya di Malaysia.... insyaallah.....

4 comments:

~Yatt~ said...

salam kak amy..
syukur dah selamat tiba..waduh2 sempat lagi geder2 ke mall kan..dapat free gift lagi..kelass you!!..
nice meeting u sis..lokking forward to see you again.. ;)

~Yatt~ said...

alamak typo error..
looking forward to see you again..hehe..baru betul.. :)

Yanmie said...

salam kak

wah syioknyer dpt adiah...walau pun kecik tp dpt gak kan..bk semua org dpt tu..hihii

kak ina kl said...

salam amy..alhamdulliah..dah selamat sampai kat sana..sempat gak jejalan tu..