Followers

Monday, October 26, 2009

Beraya di Malaysia(1)

Salam kawan2 semua.....

Agak lama juga me x update blog.... rindu jugak nk baca celoteh kawan2 .... insyaallah ada kelapangan me akan cuba ziarah 'umah' u all nanti ek.....

Kali ni me nak gak kongsi beberapa gambar yg sempat kami rakam semasa kami kt Malaysia utk berhari raya w/pun sudah agak terlambat..... (me betul2 sebok seminggu dua ni..... sampai x sempat bukan saja nk update blog... tapi juga utk ngadap lappy..... huhuhu... asyik ada jer aktiviti sama ada di luar or di dlm rumah yg perlu dibereskan segera..)

Gambar2 yg nk disiarkn di sini kebnyakan nyer antara sebahagian koleksi yg me ada..... x yah citer byk... layan gambor jer la......... jommmmmm.....

Our Princess
Dato' n Datin(hehehe... perasan kejap x per r kan)

Tengah bersahur @ Abu Dhabi Int A/port


Naik camel leh sampai Malaysia tak....?
Dah nak sampai.... muka baru bangun tido..hehehe KLIA.... tunggu bagasi....
Raya pertama di Teluk Intan

With MIL, SIL & anak arwah SIL
Yong & anak2

Yaya wit Cik Dah & Cik Abu

Ayoh Cik n Family

Ma Su n Family

Abah Tok, Ma Tok, Yaya n Danish.... tgh bersiap nk ke Klang


Kat bwh ni pulak gambo umah kami kat Malaysia....... balik kali ni semua sofa x der..... betul2 nampak kosong..... sedih tapi nk wat camane..... antara sebbnyer..... my adik(jihan) dok sini before dia beli umah yg selang beberapa buah dr umah kami..... so semua perabut kena simpan kat atas sebb nk letak perabut dia..... bila dia pindah keluar... depa2 biarkan perabut tu kat atas supaya kalo banjir(dah lama x banjir pun) x der la kena kusi meja......


Cam tau2 jer dlm bakul tu ada mainan dia


Dapur yg x besar mana pun
Ooooo.... kat sini rupanyer sumer kusi2....

Wing Chair yg hanya ada dua ketoi jer..... malas nk bukak kain penutup dia

Yg last sekali ni bilik anak dara..... since sumer barang berbungkus so dia hanya leh masuk bermain jer dlm bilik dia... x leh tido.... tapi yg syahdunyer bila dia cakap nak bawak bilik dia pi Abu Dhabi.... huhuhu..... sabar la sayang.... harap2 x lama lagi kita balik Malaysia for good.... mama pun dah x sanggup dok AD lelama dah.......
Ok la fren..... kali ni terbanyak lak n3 utk gambar..... harap2 x jemu meng'skrol' down..... hehehe... jumpa lagi di next n3..... daaaaa......

4 comments:

kak ina kl said...

salam amy..keciannya anak dara kamu tu rindukan bilik dier..apa nak buat..sempat jugak ek gi sogo tgk ra...kat saner mahallah amy..

amy said...

salam kak ina....

tu la kak... masa nak balik AD tu dia x mo... nak stay kt umah msia katanyer....

yer la kak..... mmg mahal sesgt berbanding beli ngan geng2 blogger jual(rasanyer la)....

Yanmie said...

salam kak,

wah syiok je tgk gmbr2 raya..kak bape jam duk dlm flight?

Amy Nujaimy said...

yan... raya tu x braper sempurna sebb pakai baju lama.... hehehe

dlm 7 jam jugak la dok dlm plane tuh.... naik sembab kaki den....