Followers

Thursday, October 29, 2009

Hasil Tangkapan Barangan English....

Salam.....

Masa balik ritu me sempat la pi jenjalan cuci mata n cuci duit syiling kat kedai2 english deco..... mmg sungguh2 mengujakan bila masuk kedai2 tu..... rasa mcm semua nk hangkut balik rumah tp memandangkan umah pun ala2 padang jarak padang tekukur.... lupakan dulu la hasrat tu.... tapi dlm dok bersabar tu.... masih jugak sempat rembat seketui dua barang yg harganyer mmg teramat la murah.... yer la... kalo setakat berbelas hinggit tu x murah ke dik non...... selalu akak kt sini jumpa yg puluhan malah ratusan dirham yg mmg x tercapai akal ku...... huhuhu....

Ni gambo kt KK Home Deco kt SACC Mall(Ina..... kita ni pi tempat yg sama ek... cuma hari jer berlainan). Saja la kan nak tepek gambo.... mana tau ada yg x penah g KKHD SACC Mall cam me ni..... leh la lepas rindu... hehehe




Berkenan sgt ngan perabut dia tapi x mampu ler nk beli.... sekadar cuci mata jer la..... kat situ me hanya beli alas sofa, sudu garfu, bunga ros and also besi utk gantung pinggan(murah u.... sini hanya RM19.90 jer utk 2 pinggan kalo Lovely Lace dlm 3-4 kaliganda kot rega dia)



Ni la alas sofa n sudu garfu yg dpt me songlap masuk dlm bagasi w/pun hubby x kasi bwk.... hehehe........



Ni pulak bunga ros(gambo x memuaskan sebb tatau pakai camera).... murah tapi mmg cun.... sayangnyer dah x der tempat dlm luggage me nk letak..... takut pulak penyek nanti.... so simpan jer la kt umah..... besi sangkut pinggan pulak luper nk amik gambo sebb dah siap simpan dlm stor..... hehehe.....




Buku kat atas ni me beli kt kedai En Zahir di Armcorp Mall...... masa tu saja jer pi melawat Romantika(me x beli apa pun tapi mak cik me borong canister kat situ... hehehe) tingat yg my fren(ruby) kata kt kedai CC tu ada jual brg2 utk craft.. tu yg singgah kejap... mmg banyak juga barang yg dijual.. cuma me hanya beli apa yg me rasa me nk guna jer dulu...... tp yg x bestnyer bila me nk beli berus lukisan... minah yg jaga kedai tu x tau braper harga dia... potong stim betul la...


Multi Purpose Sealer, Varnish n Board


Board nipun beli kt kedai En Zahir... x sabo nk wat decoupage... cuba tissue yg baru beli tp lom smpt varnish




Buku kat atas ni pulak beli kat MPH Book Store.... sebenarnyer me dah wat appointment ngan Puan Norana nk pi kelas dia tp sebb masa x mengizinkan terpaksa dibatalkan... sori yer kak nora... harap next time ada rezeki utk belajar ngan u.......

Masa beraya kat Kelate pulak.... me sempat hasut my sister n sister in law ajak pi beraya di SSF Home Deco yg teramat la besau kt bandar KB tu..... mmg kelezzzz n barang dia pun cantik2 tapi mahey....... so stakat window soping jer la.......

Okeh... tu je la utk kali ni.... sambung next time ek.... nak pi tgk cafe jap... takut2 masakan basi plak.... daaaaa.......

3 comments:

Anonymous said...

salam...
nk tanya, kedai en.zahir kat armcorp mall tu tkt baper kak?minat tgk buku dia tu.
Tq
CB

azlina said...

salam amy...
alas sofa tu amy dah berapa x ina pengang tapi letak balik...budget lari le...kalau amy blk lain kali blh kita p sama2 gader2 dgn member deco plk...

amy said...

salam....

anonymous.... kt tingkat 2 rasanyer... nama dia creative cottage.... aras ngan mcD kalo x silap...

azlina.... hehehe betul tu ina... nnt leh kita gather2 sesama... alas sofa tu benarnyer amy x ler suka kaler dia sebb merah tp da x der choice.... cekop jer la jugak.....