Followers

Wednesday, October 28, 2009

Melawat Butik RA di Bangsar Village n Sogo

Salam utk kawan2 blogger semua....

Me harap u all semua sihat2 hendaknyer di samping tugasan harian juga keluarga tersayang.... as for myself.... me ok ajer.....
Me nak kongsi ngan u all... tentang kunjungan me ke Sogo dan juga Butik RA kat Bangsar Village....

Kat Sogo.... me mmg dah teruja tgk mcm2 pinggan mangkuk yg dipamerkan... ada segala mcm brand.... n naper ek before this me kan slalu lepak kat Sogo... leh kata selang sehari mesti wat lawatan ke situ.... tp x penah tau yg kat situ ada jual benda2 cam tu(hehehe.... jakun tul....) oooo me tau... sebb nyer kalo x supermarket.... me akan meronda bahagian pakaian kanak2 or wanita.... mmg x penah singgah kat tingkat jual brg2 kaca ni........

X der apa sgt yg me beli..... selain barang2 Barbie my daughter(perkara wajib kalo ke Sogo)..... me hanya dpt beli sebungkus tissue n satu tray RA(made in china u..... hehehe).

Pas tu x puas hati nyer pasal... me singgah kt Butik RA di Bangsar Village n dpt cekup 5 bungkus tissue.... x boley berlama2 sebb anak tidor dlm keta......

Tissue dan tray


Selingan...... segalanyer Barbie.... aduhai anak mama....

2 comments:

Yanmie said...

akak, kat sogo mmg cantik pinggan2nye..hari tu mak yan ada gak beli..kebetulan time tu ada sale..

wanie @ suzie said...

akak beli kat kedai mana eh tisu yg bunga ros pink polkadot kat tepi tu