Followers

Friday, March 19, 2010

Roy Kirkham Versailles - Tea 4 One n Tea Bag Spoon

Kedai tu siap balut cam hadiah... hehehe

Salam adik kakok semua......

Me rasa betul2 seronok n teruja sgt hari ni....... sebabnyer me dapat tahu portmeirion ader bukak cawangan kat Dubai....... n me dah pun melawat salah satu dr cawangan tersebut..... huhuhuhuh terharu sungguh......

Al-kesahnyer semalam hubby balik awal.... mulanyer kami planned nk g beli barang dapor.... pas tu dia tanya me nak g maner(maksud dia Carrefour ke Lulu Hypermarket jer...hehehe.....) selamba jer me cakap nak g Dubai.... x sangka pulak dia kata OK... may b sebb dia rasa bersalah atas kejadian last week(kami ke Dubai Festival City, baru masuk satu kedai dia tiba2 pening n demam... so terpaksa balik dgn kadar segera)

Bila sampai ajer tempat dituju.... dgn kaki yg melangkah laju.... me terus ke kedai tersebut...... huhuhuhu..... sukanyer...... w/pun x byk choice.... tp tetap menyentuh jiwa n raga ku.... belek punyer belek.... me hanya beli TEA FOR ONE n TEA BAG SPOON(Versailles-Roy Kirkham). Harga pun not bad..... x per la... len kali kalo ada rezeki lagi rembat yg lain plak.....

T41



Tea Bag Spoon



Satu Family


Kebetulan kan me dh ada breakfast cup jenis yg sama.... so lepas ni nk kena cari trio jer la... nk cukupkn korum.....

6 comments:

kak ina kl said...

salam amy...waduh akak tak mampu lagi nak beli pinggan mangkuk prim tu..mahal bebeno..

nanti kalau balik bagitau ek..nak kirim pinggan kenangan lebih kurang cam bawah lampu tu.. janji ada tulis made dari situ..tu pun kalau kamu terjumpa lagilah.....sekeping ajer..janji bayar yer..

~Yatt~ said...

salam kak amy..
wahhhhh..mesti lepas nie sakan jer kakak ku sorang nie..tu dah rembat RK..mesti lepas nie gatal jer tangan nak menambah..mesti tiap2 minggu ajak abang ke dubai..hehehe..
apapun syabas sis...sungguh lawaaaaa versailles tu..thumbsup!!..

Mama khairan aka rudy said...

Salam Amy,
Waduh waduh.... bertmbhnya koleksi ya. x sangka jauh dr malaya pun... TETAP tmbh koleksi... iidup iidup..

amy said...

kak ina kl.... insyaAllah kalo sempat p GV lagi saya belikn utk akak ek....

Yatt... hahaha betul tu.. hubby akak siap sound lepas ni x mo g dubai lg takut mama rembat mcm2..... kikiki

Rudy.... x kira di mana.. kalo dh minat tu jadik je kan.... hehehe

Chempaqa said...

salam amy
wahhhhhhhhh RK maaaaaaaaa..cun bangat..sukanya tgk..chemp x der lagi koleksi nie..tapi lag suka tgk spoon rest tuh...wahhhhhhhhhh..melelh ayaq liur me......

amy said...

chemp.... nak amik tisu sapu hok meleleh tu... hehehe... tp kedai tu bukan jual semua jenis RK.... sikit jer barang dia tp boleh la kan sekadar cuci2 mater n skali skala cuci poket.... kikiki