Followers

Wednesday, March 3, 2010

Handbag baru....

Salam....
Ni sesajer la nk enterprem...... beg sandang yg me guna(dh 3 tahun usianyer n beli kt Sogo tu pun masa sale dgn harga RM70) zipnyer dah terbarai...... dah nk termuntah isi perut dia.... so me beli la beg ni... kat Nine West(tatau la kat Malaya ader ker tidak kedai ni tp my pinoy's friend kater kalo kt Filipina ala2 Bonia la gitew... hehehe x mo kalah gak tu).... harga asal dlm. AUH299... turun jadik AUH219.... further reduction jadik AUH159.... hokey aper.... waner dia pulak unik... tu yg me pun sambar ler....... yg penting muat utk isi botol air mineral n biskut my doter selain my own barang2 asasi... hehehe....


Model cilik yg sebok nk enteprem

4 comments:

azlina said...

salam amy..
cantik beg tgn tu wrna dia pun cantik kena beli kasut sedondon ni..bila hendak blk sini yea..

kak ina kl said...

salam amy..akak ada lampu aladin..hb beli masa gi abu dhabi..
amboi habis semua di kerjakan ek..tak ada kerjalah tu..cuba balik kat sini..mesti tak masa nak buat semua tu kan..

Amy Nujaimy said...

Azlina..... ina, kasut sedondong x mampu nk beli.... lg mahal dr harga asal beg w/pun dah discount... huhuhu

Kak Ina.... ye la kak ina.... nk beli kena pakai duit... gunakan aper yg ader la dulu..... hehehe

Wa'ah said...

Nine West ado kedai dia kat M'sia
tapi stok2 kat kedai sini cam sungguh sedih

stok2 tak kena ngan selera

(selamat poket)