Followers

Monday, January 11, 2010

Pinggan Antik 6

Salam....

Bunga kat pinggan ni kalo x silap dipanggil Black Rose Stalk..... me hanya ada pinggan kuih.... my MIL mmg ada banyak juga la pinggan jenis ni tapi me angkut hanya 12 keping sajer.... sebb ala2 sedozen gitu... tapi mmg cantik sangat..... masih lagi bercahaya w/pun dah lama jugak usianyer n diguna pakai pun dah beratus kali......



6 comments:

Gee said...

salam amy,

koleksi ros hitam ni cantik juga. walaupun akak byk koleksi pink tapi ros hitam ni akak collect juga. adalah serba sedikit.

kak ina kl said...

salam amy..amboi makin hebat nampak..boleh ngendeng nanti ek..

azlina said...

salam amy...
cantik rose itu ina ada teko dan pinggannya..btw amy sory n3 hari ini terdelate termsk komen amy sekali..

amynujaimy said...

salam kak gee.... yer la kak gee... sesekali segarkn mata ngan waner lain plak kan....

amynujaimy said...

salam kak ina.... hehehe... x der la hebat pun... sekadar mengutip yg org dah x mo.... nak ngendeng? buleh ajer... tunggu kita balik msia ek... heehehe

amynujaimy said...

salam ina....

waaa best kalo ada teko nyer... ada tgk kt blog mana yer... dah luper tp mmg cun sgt teko dia.... laaa... naper pulak buleh terdelet n3 tu.... aduyai... nk n3 balik sure bercinta kannn.....