Followers

Wednesday, September 16, 2009

Salam Lebaran


Salam.....

Dikesempatan ini..... me nak ucapkan Selamat Menyambut Hari Raya Aidil Fitri utk semua kaum muslimin dan juga muslimat esp. kawan2 blogger. Me juga menyusun sepuluh jari memohon ampun dan maaf jika sepanjang perkenalan kita.... me dah tershashul bahasa atau menyinggung perasaan sesiapa.......

Me harap semua rakan2 akan sentiasa bergembira di hari mulia nanti....

Me n my family akan berhari raya di Malaysia(Perak n Kelantan, juga di Klang). Insyaallah kami sekeluarga akan pulang ke Malaysia pada 18th Sep ni..... dan akan kembali ke Abu Dhabi pada 11th Oct nanti. Jadi dlm masa tu x tahu la sempat jenguk blog ke tidak....

Tapi apa2 pun pesan me pada teman2 semua.... ingat lah daku dalam doa mu.......
Sudi-sudikan lah amik kad raya yg x seberapa ni dari saya......

1 comment:

kak ina kl said...

salam amy..wah seronoknya balik ke malaysia..klang kat mana?

lehlah jumpa kalau nak rasa biskut akak..

tapi takut masa mencemburui kita..