Followers

Monday, September 7, 2009

Double Oven Glove n Placemat

Salam.....

Hari sabtu lepas, kebetulan hubby nak pi terawih kat embassy(me x pegi sebb cuti.....hehehe) me soh ler hubby antor ke Abu Dhabi Mall.... saja la jln2 cuci mata..... asyik dok layan dinding jek kt umah lelama boleh gilossss...... kurang2 dpt kuar skali skala ilang gak kebohsanan yg melanda kan....

Masuk BHS jap sebb masih ada sales(BHS nih sales dia ala2 x penah abis....hehehe)Tgk2 ada lagi geng biru yg me suka... itu hari me dah beli tea towel dia kan... kali ni me punggah 2 barang jer...

Double Oven Glove.......

And placemat(ada 4 ketui dlm tu)


Saja jer la nak cukupkan korum.... hehehe.... ye lah... jeles gak tgk dapur kawan2 blogger tersusun rapi n chanteek2.... harap2 nanti me pun leh ler hias dapur umah me lawo2..... bila gamaknyer tu..... ahaks.......




3 comments:

umi_e said...

seronoknya dapat jalan2 sambil shopping :P

Gee said...

Salam amy.

Gi shopping seronok kan amy. Release tension. Btw, placemat tu sweet lah.

amy said...

umi_e..... yer mmg seronok dpt jln2 sambil soping... nak2 kalo dapat apa yg kita angankan....hihihi

kak gee..... mmg tersangat la release nyer.... kalo tak asyik terperok dlm umah jer....