Followers

Thursday, September 10, 2009

Roy Kirkham Breakfast Cup

Salam

Bermula 8th September 2009, my doter, Yaya dah kembali ke sekolah(ada masa nnt me d/load gambar2 dia kt skul)...... so dgn rasminyer me menjawat semula jawatan supir yg dah dekat 3 bulan me tinggalkan.... maknanyer kehidupan seharian me sibok semula..... so masa nak bertenet esp. berblogging n berYM agak terbatas......
Dah beberapa hari me asyik x cukup tido..... bangun dari kol 3.30am..... lelap mata balik hanya dlm kol 12pm ke atas..... Nasib baik la hari ni da khamis.... so esok me leh la rehat secukupnyer... yg penting tido sbb ala2 da melayang sudah kepala ni.... hehehe

Ok la, berbalik pada citer hari ni.......me nak citer pasal cik roy pulak. Bila orang dok sebok2 pasal cik roy..... me pun nk nyebok gak... tp disebbkn budget yg ciput... x leh ler beli teaset or dinnet set bagai.


So utk menghilangkan rasa sedih or frust melampau akibat x dpt full set.... me pun oder la 2 set cawan n piring utk breakfast cup. Me dpt set cawan ni beberapa hari yg lepas..... besor gedabak gitu. Kalo minum teh or kopi dlm cawan ni... gerenti asyik nk terkucil jek... hehehe...

Roy Kirkham - Versailles

Roy Kirkham - Redoule Rose


Me amik 2 jenis bunga ni jer sebb masa tu kawan me kata x der stock ngan dia utk bunga yg lain. Sebb da x sabo... me beli jer dulu dua2 tu.... angan2 minah jenin ni nak tambah bunga lain plak........ berangan dulu tak pa noooo.....

Tq to my dear fren..... w/pun 2 ketul cawan tu lambat sampai(piring nyer sampai dulu.... padahal pos ari yg sama)... tp me tetap puas hati sebb x der cacat celanyer n mmg cumil sgt2........

6 comments:

Gee said...

Salam amy.

Ok lah tu. Sikit2, lama2 jadi bukit. Akak suka kat bunge yang pink tu.

amy said...

yer la kan kak gee... nak kumpul selepuk mana larat... harapkan elaun jadi drebar n tukang masak jer ni.... kikiki...

MrsNor said...

wowwww cantiknya idaman kalbu ni... dah tahu dr mana beli tu hehehe

amy said...

kak nor..... alaaa.... ingat nak secret gitu.... hehehe

DiahRothman said...

Amy, KDee tengok benda2 cantik tu teringin juga .... tapi rasanyer tak arif langsung. Tak per nanti belajar ngan Amy, tentang nilai seni dia...!

amy said...

salam k.dee.... amy pun bukannyer arif mana... cuma alhamdulillah ada kawan2 di sekeliling yg sudi beri tunjuk ajar....