Followers

Friday, July 9, 2010

Umrah 2010

Salam semua....

Just nak share pictures yg sempat di upload hari ni..... gambar2 masa wat umrah hari tu.... kali ni pegi... kami hanya ke Mekah... sebb pegi x lama... dlm 5 days ajer....

Alhamdulillah segala2 berjalan lancar.... penerbangan... hotel... ibadah... makanan.... semua mmg sgt2 puashati.... kebetulan kali ni kami berkesempatan tinggal di Hotel Hilton yg betul2 berdepan dgn Masjidil Haram.... syukur sgt2..... n yg bestnyer... dpt jumpa kedua2 kakak hubby yg sama2 mengerjakn umrah masa tu.... juga dpt melepaskn rindu dendam pada masakan Malaysia sebb dpt menjamu selera kat Restoran D'Saji....


















3 comments:

azlina said...

salam amy...

alhadulilah allah lancarkan ibadah umrah amy dan keluarga..semuga beroleh umrah yg mabrur...
sabar menanti saat2 untuk kembali ke malaysia ziarah ayahanda tercinta serta seluruh ahli keluarga di sini...

semuga keadaan ayah amy semakin pulih...
ada masa dan kesempatan danjika sudi singgah le keteratak ina.

amynujaimy said...

thanks ina... alhamdulillah semuanyer sempurna......

ari tu tanya kakak amy dia kenal dak ina... dia kata x kenal tp anak dia kasitau... "ala mak..umah yg banyak2 kayu n alatan pertukangan depan umah" ...hehehehe

Gee said...

salam amy,

gembira rase hati akak dapat tengok gambar amy sempena umra 2010. terasa rindu akak nak ke sane. semoga Allah SWT permudahkan hasrat akak untuk ke sana lag.