Followers

Friday, July 16, 2010

Sudah mendarat di Malaya

Salam semua....

Alhamdulillah.... sudah 4 hari me n yaya menjejakkan kaki ke Malaya... dan sekarang kami dh pun sampai ke kampung halaman ku di Pasir Pekan, Kelantan....

Terubat sudah rindu pada keluarga tercinta... cuma agak sedih sebb terpaksa berpisah sementara ngan Hubby(dia x leh coti lama... so dia akan hanya balik sini on 3rd Sept nanti). X per la... yg penting dapat jumpa mak ayah.....

Perjalanan dari Abu Dhabi ke Malaysia kali ni mengambil masa yg agak panjang sebb transit kat Singapore dulu.... tp best gak... sebb kat Singapore tu ada banyak gak outlet yg boley dikunjungi utk cuci2 mata n poket..... Yaya pun sempat abiskn masa dgn drawing n colouring yg tersedia kt airport tu..... sampai dok atas meja sebb syok sgt.....


X leh soping byk sebb bawak sing dollar pun x banyak.... tp sempat la rembat benda alah ni yg mmg da lama me idamkan.... hehehehe.....

Ok la... sambung lg lenkali.... stop kt sini dulu sebb nk g makan satay jap.... daaaaaaa....

7 comments:

azlina said...

salam amy...

alhamdulilahsdh selamat sampai...apa khbar dgn ayahanda tercinta semuga beroleh kesihatan yg baik...
kalau ada kelapangan sgh le rmh ina tapi kena inform awal2 yea bkn apa kena bersih dankemas kan haunted house ina dlu nti tkut amy n yaya menjerit takut nk masuk...

MrsNor said...

kita dating nanti..calin akak iyer Amy

AyuRuhaiza said...

alhamdulillah, dah selamat sampai akak ngan baby...mcmana ngan keadaan ayah akak? dah semakin ok ker?

Chempaqa said...

salam amy..
weiiiiii lah dok kelate doh ko??
ayah sihat doh ko?..bestnya..chemp pon rase nak kelik gak..sblm pose..nak check tiket flight dulu..kalu ade kosong..terbanggggggg balik kg..yihaaaaaaaaa..

Amy Nujaimy said...

ina... syukur dh sampai kg dh... abah dh ok sikit w/pun masih sakit......

MrsNor... insyaAllah kak nor... nnt dah agak settle urusan kt umah ni... leh la amy kuar gedik2 ngan kawan2... hehehe

Ayu... alhamdulillah dh selamat sampai..... abah plak masih sakit cuma semenjak akak balik dia nampak sihat sikit....


Chemp... demo nok kelik kelate jugok ko.... meh la singgoh umah ambo.... hehehe

nurazzah8 said...

Salam Amy,
dah balik Malaysia bercuti ya? ALhamdulillah telah selamat sampai ... lama nampaknya kat Malaysia? sampai Raya ke? bila2 datang ke KL atau Shah Alam..roger2 lah akak ya..boleh kita berjumpa...

Amy Nujaimy said...

Kak Azzah... insyaAllah kalo sempat amy nk sgt jumpa akak... nnt kalo amy pi shah alam amy roger2 yer....