Followers

Thursday, July 1, 2010

Mood yg sgt down........

Salam kawan2 blogger semua....

Rasanyer dh 1/2 bulan kami selamat kembali dr mengerjakn umrah(terima kasih atas doa kalian semasa pemergian kami ke sana) tp tatau kenapa mood utk berblog sgt2 la down(sentiasa dok on kt fb sebb fb pakai phone jaa.. x yah ngadap lappy 24 seven).... segala mcm masalah melanda diri ni.... tak terkecuali dgn berita abah di kampung yg jatuh sakit(agak tenat juga sebb dia mengalami masalah jantung) membuatkn me terus-terusan di landa penyakit 'M'...... kena pulak sehari dua ni dia dimasukkn ke hospital.... aduhai.... lagi la tension.... kalo dok dekat2 x per la jugak.... ni dok beribu batu..... hati tu dok gundah gulana jer.... setiap detik hanya sms n talian tipon jer la menjadi perantara.... kenapa tak balik sekarang?... tiket dh beli utk penerbangan pertengahan July ni... kalo dua tiga ratus tu leh kata alaaa... pejam mater jer la kan... ni ribu riban... x buleh pejam mata dah... terbeliak terus bijik mata... huhuhu

Ni gambar masa 1st day(29th June) dia dimasukkn ke wad(selepas berminggu menahan sakit di rumah).... sedih jer kami kt sini.... meleleh airmata... apa2 pun doa kami dari kejauhan... agar abah akan cepat semboh n leh sambut kepulangan kami nnt dengan muka yg ceria n tubuh yg sihat...... KAMI SAYANG ABAH.....

4 comments:

~Yatt~ said...

salam kak amy..
alaahai siannya akak..mesti hati dok berbelah bagi kan..hati pun tak senang jer pk pasal abah yang sakit..mari kita sama2 mendoakan moga abah akak sihat kembali..saya pun turut risau..sabar ye akak..banyakkan berdoa..insyaAllah semuanya akan selamat..aminnn..

azlina said...

salam amy...

hanya Allah sahaja yg tahu perasaan amy saat ini ina turut bersimpati tabah kan hati yea amy...kita doakan yang baik-baik buat abah amy yea..semuga di beri Allah kesihatan yang baik...insyaallah semuanya akan pulih seperti biasa...

Chempaqa said...

salam amy..
smoga tabah menghadapi dugaan ALLAH...dan chemp doakan semoga ayah amy..cepat sembuh..banyakan bersabar yer..

amynujaimy said...

Thanks yatt.. ina... n chemp.... abah dh ok sikit... dh kluar dr wad cardio.... now dh dok dlm wad biasa...