Followers

Tuesday, February 9, 2010

Laura Ashley Dubai

Salam.....

2 weeks ago kami jalan2 ke Merkato Mall.... saja nk cari2 kedai Laura Ashley selepas dengar dlm radio ada cawangan baru dibuka di UAE(the one and only utk masa kini).

Terletak di dlm kawasan Jumeirah.....



Terus ke tempat yg dituju....... ada tanzilat(sale) tp utk certain barang jer.... yg lenlain harga mmg tersangat la tinggi..... x tercapai dek anganku..... huhuhu



Sukakan lukisan di dinding.... bila la ku dapat lukis seindah ini...


Acara sampingan... lepas sopim2..... posim2.... kikiki

Suka jugak dgn hiasan dalamannyer......


Ooooooo..... ada pertunjukan jugak.... mmg terbeliak bijik mata pak2 n mak2 arab yg melihatnyer...... siap terselak2 skirt penari2 itew..... huhuhu


King n Queen.... ala2 Italy.... soooo handsome yg King itu..... Cik Abe siap offer soh pi amik gambor ngan King tu tp me pulak malu2 coz x sanggup tgk hasilnyer nnt cam King wit nenek kebayan...... hikhikhik.....



Hasil tangkapan..... x banyak... sebb nak bayor yg ni pun menggigil......





Bantal Alas 'Montot'

Kain Ela..... ada masa nnt nk jahit utk jadikan alas meja

Apron n Tea Towel

3 comments:

ZaiY said...

amboi org a.d dh smpai merkato yek, org dubaini lalu jer xpenah sggh lagi. kalu dh minat tu akan dicari walaupun dimana pun yer amy..

azlina said...

salam amy...
seronok la amy bila amy buat n3 psl jln2 dpt tgk tmpt org..nak sampai beragan2 pn tak kan sampai2nya sekali..
cek abg ina kalau ajk jln tmpt org kaya2..klcc pn dia kata tmpt org kaya..dia tak mau..pastu ina kata nk tggu kaya x jln le..bkn ada siapa paksa kita membeli window shpg pn tak apakan..tapi kalau mampu lg srnk kan..

amy said...

zaiy..... syok pi situ tp mall dia x la besar mana.....

azlina.... mmg best dpt jln2... x kira dlm or luar negara.... masa dok msia dulu... kami pun jarang pi klcc... sebb hubby x suka pi tempat yg padat ngan manusia esp kalo hari minggu... hihihi