Followers

Sunday, February 21, 2010

Kasut Cumil


Salam

Cumil kan kasut baby kat atas tu..... benarnyer beli kasut tu bukannyer utk hadiahkan pada sesapa...... tapi utk diri me sendiri..... iskh.... muat ke nak pakai.... oooo bukan nak pakai sendiri..... nak wat display cam kengkawan sumer gak la..... nnt nak make up dia sikit.... letak munger2 bagai....... tp bila tu x tau la pulok..... heheheh

Me beli kasut ni kat Mothercare, Ibnu Batutta Mall, Dubai(dah lamer beli ni... July last year lagik...hihihi).... rega dia.... seperti yg tersirat.... w/pun tertulis 30 dirham(selepas discount)... tapi bila bayor time.... dia kata 10 dirham jer(further reduction la pulok).... ingat nk rembat bebanyak pesen since dah murah... tp masa plak x mengizinkan n malas la jugak nk Q balik kat kaunter tu... nnt kalo jumpa lagi me nak tambah koleksi kasut2 kecik ni.....

No comments: