Followers

Saturday, July 25, 2009

Menjelajah Dunia Royal Albert....

Salam......












Pertama2 nyer me nk say thank you soooo much kat cik ruby kita.... sebb kasi info yg kat dubai pun da ada kedai yg jual brg2 RA......

Last week, tanpa tertangguh lagi me ajak hubby menjelajah kedai tersebut..... berjam2 jugak la dok dlm tuh......

Huhuhu.... me betul2 x terkata... terkedu... terkasima..... pertama kali me dpt pegang brgan RA(selain tisu daaa) semenjak kenal dgn hiasan rumah ala english setahun yg lalu.....

Cantiknyer wahai kawan2 ku...... rasa mcm terbang di awangan jek... hehehe..... (tp rega dia pun chanteeekkk bangat... huhuhu......)

Ada beberapa barangan yg dijual kat situ.... selain RA Old Country Roses, ada gak set Flower of the month... spode.. n ntah apa2 lg la.... mmg lepas ni kalu ke Dubai Mall.... mmg x sah kalu x jejak kaki kt situ......

Kebetulan salesman dia pun x sombong.... siap bwk me round satu kedai... n citer jenis2 pinggan mangkuk gelas sudu yg ada kat situ..... yg bestnyer.. dia kasi me amik gambo sebyk2 yg me syuker kat dlm kedai tu.... hehehe.....

4 comments:

Ifa said...

tu diaaaaaaaa amy... naik juling kita tengok hehehe.. sure murah kan kat sana.. apa lagi borong jangan tak borong ;)

zarin said...

salam kenal
bestnya bestnya bestnya dapat pi kedai itew!
i dapat tengok gambar u pun dah cukup seronok dah..
cantiks cantiks brgnya
apalagi sila la borong ye..

p/s:
boleh tolong belikan tk? he he

amy said...

ifa - mmg juling sungguh.... tp x leh la borong sakan.... kecil-kecilan jer la yg mampu...huhuhu

zarin - mmg best sesgt zarin... apalagi akak ni first time jejak kaki kt kedai yg jual RA ni.... hehehe.... tp kalo nk kirim rasanyer x berbaloi la... sama kot ngan msia....

MrsNor said...

Knp tak borong...balik Msia nanti nyesal...kat sana murah lg dr Msia