Followers

Tuesday, July 7, 2009

Makeover part II

Salam....This time me cuba ubah 'Cottage' kami ni jadi secomel yg mungkin......

Dgn mengunakn barangan terpakai.... kitar semula.... brg 2nd hand.... akhirnyer terhasillah sebuah istana cinta ini....... hahaha.......

Benarnyer..... umah yg kami sewa kt Abu Dhabi ni betul2 kecik.... sekangkang kucing jer.... tp sewanyer ngalahkan sebuah banglo yg ber'swimming pool' kat M'sia.... so nak tak nak... terpaksa jugak la sesuaikn diri dgn keadaan yg ada demi suami dan anak tercinta.......

Mula2 dulu.... sedih sgt sebb terpaksa dok dlm umah yg serba kekurangan.... tp skarang ni dh ala2 terlebih la pulak utk umah yg kecik ni......(bila la my hubby nk balik M'sia for good so that me boleh la hias umah kami kt sana sepuas hati)

Layan jer la...... hihihi....

pssttt... thanks to marsya coz dr idea dia la me cuba makeover d dining table tu....

No comments: