Followers

Sunday, July 19, 2009

Mari melukis

Salam semua.....







This time nk share gambar projek yg dh lama me wat.... folk art la kengkonon.. ihiksssssss......

Wall deco tuh, papan hasil belas ihsan hubby yg hangkut naik boat dr opis dia nun jauh di pulau(pulau2 pun tiba masa nnt F1 akan berlangsung kat situ u) bilamana wife dia merengek nk beli papan deco baru...dia soh workers dia potong ikut shape yg me nak.. kira bahan terbuang la kan... dia kata leh jimat belanja... wallaaaa......

Blaja n tiru lukis2 tuh dr buku yg me beli tu lah..... memey x dok patat sipuk sunggoh, x seni lah.... keras jer... especially pada 'sesungut'(sulur kot org panggil) bunga tuh.... hehehe.... tp x kesah la kan..... janji wat sendiri.... berbaloi la kan ada buku2 tu....


No comments: