Followers

Saturday, July 18, 2009

Books lagi

Salam.....

Sehari-dua nih sibok sket coz hubby cuti panjang(3 hari jek) sempena Hari Isra' dan Mikraj.... so dia pun asyik dok ajak berjalan jer la.... mula tu plan nk g Fujairah or Oman tp x jadi plak coz hubby terlupa yg dia dh booking utk servis keta.... kt sini susah sket.... kalo dh booked tu baik la pegi... nnt susah plak nk dpt masa yg sesuai in future.... x mcm kt Malaysia yg punya pusat servis di mana2... pilih ajer mana yg kita suka kannnn...... so ni sementara tunggu dia balik dr servis keta.... amik peluang update apa yg patut....(tenet sini mmg tgh slow tahap gaban)

N3 ni pasal buku lagi......


Me beli kat Kinokuniya, Dubai Mall.... rega sebijik mahal sesgt.... 107 dirham.... tp minat punya pasal me merayu jugak kat hubby....

Ok la bang(hubby la)..... ayang sanggup x soping menda lain after this asalkan ayang dpt buku2 itew(2-3 hari jer pegang pada janji... hahaha)....

Kurang lebih 2 minggu selepas tu... g lagi kedai buku tu.... me cekup lg 3 bijik buku yg kat bwh ni pulak(haaa..kan dh kata... lupa dh janji2 manisku).... hehehe....




Alhamdulillah.... kali ni hubby x der bising2 dah sebb dia dah nampak hasilnyer selepas me ada buku2 tu as my panduan..... ngeh3

Harap2 lepas ni me leh jadi pekebun bunga yg berjaya.... w/pun bukan atas tanah... atas kertas or papan pun jadi la ek.....

Ok lah... nk siap2 ni.... sat lg nak kuar g jenjalan... ke mana tujuan lom tau lg.... w/pun kaki masih rasa penat sebb semalam dh pi Dubai...... tp x kesah la sebb hubby bukan senang dpt bercuti cenggini. Tambah2 pulak dia sekarang suka wat amal jariah(belanja kita org la tu.. hehehe)...... chaow cincau...... daaaaa......

No comments: