Followers

Wednesday, January 5, 2011

Tahun Baru 2011

HAPPY NEW YEAR 2011

Selamat Tahun Baru me ucapkn pada semua teman2 blogger(sori la dh terlambat beberapa hari coz selain dr kena food poisoning... me juga terpaksa cover kerja2 umah yg terbengkalai selama seminggu tu... huhuhu)

Tahun baru juga bermakna umur my hubby bertambah setahun lagi.... n since me masih belom pulih sepenuhnyer dr kesakitan yg melanda.... kami hanya pegi short vacation ke Ras Al Khaimah... hajatnyer nk masok Iceland(taman tema air) tp takot plak susah nk jumpa toilet... jadinyer we all lepak2 kat hotel sambil tgk movie n makan2(pun oder dr bilik jer)....

Apa2 pun kami sgt enjoy sebb masa yg terluang hanya utk kami bertiga sahaja....

Semoga dgn kedatangan tahun baru ni... membawa seribu rahmat dan hidayah kepada kita semua...... doa me juga... semoga Allah S.W.T tetapkn iman di dada semoga sentiasa berada dlm landasan agama Islam yg sebenar... (me selalu ingat pesan my mum.... selalu berdoa semoga kita mati dlm Iman.... insyaAllah!)

No comments: