Followers

Tuesday, August 23, 2011

Baju Kurung dari Mama.....


Salam n selamat berpuasa semua....

Just to share with you.... my 1st project for Baju Kurung..... menjadik! alhamdulillah dpt la my princess menggayaknnyer d hari raya nnt... wpun jahitannyer x sekemas mana(maklom la mama nyer bukan pandai sgt menjahit pun) tp tetap puashati coz dpt juga hasilkn this baju kurung on my own....

ok till jumpa lg next time... selamat berbuka utk semua....

4 comments:

Mama Khairan aka Rudy said...

wah .. dah pndai menjahitt .. terharu rasanya

HappyIrfa said...

okeyla tu..percubaan pertama yg berjaya..mana tau pasni boleh buat kebaya nyonya pulak..

kakyon said...

wah..lepas ni banyak lah koleksi baju kurong si comel tu..mamanya dah pandai jait sendiri :)

amy nujaimy said...

mama khairan.... sgt terharu tau... hihihi

irfa...... betul2... nk cuba wat blouse plak lepas ni....

kak yon.... itu pun kalo mama rajin... kot lepas ni simpan balik mesin jait tu dlm kotak.. parahhh... haha