Followers

Friday, November 12, 2010

1920's - Spring Meadow

Salam rakan2 blogger semua.....

N3 kali ni benarnyer nk tunjuk hasil tangkapan during our trip/holiday ke Malaya ritu.... time ni Sogo nyer Member Sale(ni mmg xtvt tahunan tp 2 tahun berturut2 kami ter'miss kapal terbang' so tahun ni mmg pulon habis ler)....... mmg sgt2 lumayan lah sebb discount dia tu plus... plus... plus... sungguh x hengat dunia masa menyoping tu.... n x sedar diri bahawasanyer me n yaya g Sogo tu naik LRT jer... bukan naik keta..... sib baik ler x senget bahu pikul bwk balik..... kikiki


Jadinyer... set trio 100 Years of Royal Albert - 1920's - Spring Meadow ni antara yg sempat temankn kami naik LRT.... cuma x payah bayaq tambang ja kat depa ni..... cantikkn.... me sgt suka waner dia yg sweet.... so layan jer la gambor2 ni.....







Ada lg sesi tayang2 utk benda lain plak yg beli sewaktu n sehari yg sama... tunggu.....

No comments: