Followers

Monday, May 17, 2010

Botanic Garden Fuchsia Magellanica Lamp

Salam semua....

Tak tau kenapa sejak dua menjak ni penyakit M melanda diri me....... sgt2 malas.... malas masak... malas wat kerja umah.... malas basoh kain... malas lipat n gosok kain..... n also malas bertenet(benarnyer dh kena tegor ngan hubby supaya kurangkn masa bertenet n lebihkn masa utk pelajaran anak..... sori la yaya... mama terlalu taksub ngan fb.. blog.. bla.. bla... bla... sampai lupa yg mama punyer anak yg perlukn lebey perhatian dr semua tu).......

Tu sebb mood utk update blog agak merudum.... n carta itu belum lg menaik...... harap2 bila anak dh cuti skool bulan June ni... me punyer lebih masa utk diri-sendiri....
Ok la.... since gambar dh di upload lama dh.... layan la dulu kesah hari ni.......


Lampu Portmeirion dari jenis Botanic Garden Fuchsia Magellanica(betoi la kot nama dia tu ek)..... mmg berbaloi2..... cun melecun..... n yg paling penting..... besau sungguh..... me ingat lampu ni ciput jer... ruper nyer... gedabak U..... mmg puas hati.... tp lom boleh pasang coz sampai laaa ni cik abe lom belikan mentolnyer... asal g kedai jer.... luper.... sajer jer kot wat2 luper ek.......

Apa2 pun tq soooo much kat Datin EV.... merealisasikan impianku ini...... tima kasih daun keladi gitu...... kikiki......

4 comments:

englishvintages said...

salam amy,,masih lagi menunggu ye,,tak per,,tak lama lagi nyala ler dia,,,hihi...

Amy Nujaimy said...

cam dh terus lupa lak nk beli.... x per la... lgpun sayang gak nk bukak plastik terendak tu...... hehehe

Ozone1505 said...

akak, blog akak ni comel je saya temgok. jadiknya saya nak follow blog akak lah yea

amy said...

silakan ozone1505... n tq sudi follow akak...