Followers

Friday, December 17, 2010

Princess 6th Birthday











Hi....
Sedar x sedar.... dh 6 tahun umur my princess.... cepatnyer masa berlalu...

Actually on 8th December yg lepas... was her 6th birthday but... since it was a week day... so kami pun tundakn ia sehingga la friday d 10th..... atas permintaan princess(nk gak ajak frens dia dtg umah)....we all pun wat party kecik2 yg dihadiri oleh beberapa keluarga rakan2 senegara.....
Alhamdulillah semuanya berjalan lancar..... cuma kami lupa nk snap gambar byk2 coz terlalu sebok melayan tetamu....

Mama n Papa doakan semoga Nur Aleeya Balqis menjadi seorang anak yg sgt2 berguna pada agama, bangsa dan negara..... juga anak yg taat pada Allah & ibubapa...... jadilah muslimah sejati yg punya ilmu dunia dan juga ilmu akhirat....... aminnn...

Wednesday, December 15, 2010

Pink?

Hi to all....

Yesterday masa me n my fren ronda2 Marina Mall.... i found this cute pink sandal(ala tau la korang dh lama ada sandal ni....) It is soooo 'cute' n 'adorable'(hehehe ye lah tu....)... kena plak ngan h/bag pink yg dh ader tu kan... so tanpa ke'sedar'an me berbelanja lg..... N I'm thinkin of wearing it during our trip to Musandam on 24th dec nih.... yeayeaaahhh....



Pastu... lepas dpt this gedik sandal... me n my fren tawaf lg satu Mall utk habiskn masa.... n nyinggah kejap kat MANGO.... owwhhh ada sale rupanya... apalagi... kami pun sesama nyebokkn diri ngan mak2 arab.... dlm x nk menyoping lg tu.... me ter'grab' t-shirt n jeans.... hohoho... rasanya ni jeans ke-2 me beli kt sini.... yg ni sgt2 sesuai ngan jiwa me... hok lain sumer x berkenan... asal try ajer.... kalo x tersembol perut x sah(cawat pendek daaaaa).... hehehe...

Makanya...

tutup satu lembaran dari al-kesah Cik kiah masuk Mall....

ader aku kesah..... hehehehe....