Followers

Sunday, November 28, 2010

Note Book

Salam....


Buku nota lamer dah tatau pi maner kena main kat anak.... so mamanyer terpaksa la beli hok lain utk kegunaan sendiri.... yg pentingnyer nk tulis utang piutang bagai(pinggan mangkuk nyer hal la)... since beli pun kat Ko'op jer.... maner ada yg comel2 kan... so nk comel punyer pasal... kena la ubahsuai sendiri......... lihat la hasilnyer....



Sebelom


Selepas

Tuesday, November 16, 2010

Eidul Adha 2010


Salam Aidil Adha utk rakan2 blogger sekelian....


Hari ni kami di Abu Dhabi merayakan Hari Raya Aidil Adha... w/pun x semeriah di tanah air tercinta... alhamdulillah kami dpt juga melaksanakn sembahyang sunat hari raya.... makan2 bersama kawan2 senegara yg diadakan di Embassy Malaysia di sini.... juga kunjung mengunjung rumah kawan2 yg mengadakn open house.... terubat juga la rindu pada keluarga di kampung halaman......
Ok you all.... me nk ucapkn SELAMAT MENYAMBUT HARI RAYA QURBAN khas utk teman2 blogger yg beragama Islam... x kira di mana jua anda berada.... semoga tahun ini pengorbanan yg dilakukn lebih baik dr tahun2 sebelomnyer.... aminnnnn.....

Saturday, November 13, 2010

Kegilaan Terbaru

Salam kawan2 blogger semua...

Mulai semalam me dh bercoti sementara dari jadik drebar.... skolah coti seminggu... so adalah masa me ngadap lappy puas2 sket... tu yg terlebey rajin nk wat N3 nih....

Ni benarnyer nak citer ttg 'kegilaan' terbaru me.... owwwh bukan pinggan mangkuk dah... dh beralih arah..... pinggan mangkuk tolak tepi dulu.... skarang ni me tgh 'gila' ngan handbag.... hihihi... biasa la kan org pompuan ni kalo dak kasut... handbag la dok toing2 depan mata....

Hmmm... dlm masa 2 minggu ni... Mr Hubby terajin la pulak mengarah ke Dubai utk makan angin... jadi apa lg... me pun amik kesempatan la kan.... tiap kali p Dubai... mesti nk singgah Mall ni sebb sini jer ada kedai handbag yg me berkenan... hehehe.. so layan pics yaaa....
Gambar bwh ni... Kali pertama masuk kedai ni..... mmg rambang bijik mata... huhuhu

Friday, November 12, 2010

1920's - Spring Meadow

Salam rakan2 blogger semua.....

N3 kali ni benarnyer nk tunjuk hasil tangkapan during our trip/holiday ke Malaya ritu.... time ni Sogo nyer Member Sale(ni mmg xtvt tahunan tp 2 tahun berturut2 kami ter'miss kapal terbang' so tahun ni mmg pulon habis ler)....... mmg sgt2 lumayan lah sebb discount dia tu plus... plus... plus... sungguh x hengat dunia masa menyoping tu.... n x sedar diri bahawasanyer me n yaya g Sogo tu naik LRT jer... bukan naik keta..... sib baik ler x senget bahu pikul bwk balik..... kikiki


Jadinyer... set trio 100 Years of Royal Albert - 1920's - Spring Meadow ni antara yg sempat temankn kami naik LRT.... cuma x payah bayaq tambang ja kat depa ni..... cantikkn.... me sgt suka waner dia yg sweet.... so layan jer la gambor2 ni.....







Ada lg sesi tayang2 utk benda lain plak yg beli sewaktu n sehari yg sama... tunggu.....

Wednesday, November 10, 2010

American Beauty









Salam semua....

Nak share satu lg koleksi Trio yg me ada..... American Beauty.... cantik tak?

Tp me suka lg English Beauty sebb lebey nampak n sound pun dah henglish kan..... Kikiki






Monday, November 8, 2010

Rindukan dunia blogging

Salam kawan2 semua....

Rendu ngan donia blogging ni jjgn criter la kan tp mmg sgt2 kesuntukan masa utk berblogging.... Memandangkn selepas balik dr beraya... Kami sebok ngan anak skolah... Penuhi undangan teman2 utk beraya... mencari Rumah baru... Sebok packing.... Sebok unpacking n ngemas umah.... Alhamdulillah Sekarang ni sudah agak reda sket kesebokan tu... Pastu pulak Dh buleh hapdet blog pakai phone jaa... So senang la sket.... Sambil tunggu anak balik skolah pun Dh leh online.... Hehehe

Jadi ni sajer la nk testing pakai tipon menghapdet blog nyer....

Testing..... Testing.... 123... Layannnnnzzzzzzz...