Followers

Thursday, August 19, 2010

Purse Organizer

Salam Ramdhan.......

N3 kali ni bukan nk citer pasai pinggan mangkuk... jauh sekali pasal soping or jalan2... cuma nk citer ttg 'Purse Organizer'.......

Bukan aper.... susah betul me nk dapatkn purse organizer yg cantik molek kat ABu DHabi.... bila me pakai beg yg kurang poket-moket.... barang2 mmg sgt tak tersusun.... lintang pukang tenggelam timbul.... Maka timbul idea nk jahit satu organizer since nk oder from website pun cam x berbaloi rasanyer.... so me pun surf la dlm tenet.... cari idea utk DIY..... godeh punyer godeh.... alhamdulillah jumpa gak la ngan yg paling senang utk dijahit(sah2 me kan bukan pandai mana menjahit... huhuhu)

So hasilnyer seperti di bawah..... layanzzzzzzzzz.....

Panjang gak la benda ni

Haaa... bila digulung.... baru ler nampak kemas

Masukkn jer dlm beg terus... yg mcm ni boley adjust


Kalo nk letak benda lain kt tgh2 pun boley.... senang bangat!

Tuesday, August 17, 2010

Give Away Raya - Mrs Nor

Salam Ramadhan utk kawan2 blogger semua.....

Kali ni me nak n3 pasal GIVE AWAY RAYA yg dianjurkn oleh MRS NOR..... since me dok kat Malaya maka me pun layak la join kan... betul tak Kak Nor.....


Give Away Raya Mrs Nor kali ni ada 3 hadiah utk peserta bertuah juga ada hadiah misteri.... sapa yg bertuah leh la pakai utk raya sakan.... utk keterangan lanjut sila layari blog Mrs Nor ni ya...... http://mrsnorhobi.blogspot.com/2010/08/give-away-raya.html

Friday, August 13, 2010

English Beauty Trio


Salam....

Just nak share my English Beauty Trio Set.... suka sgt2 akan design ni.... tp.... nk beli banyak2 x mampu... dpt trio ni pun jadik la kan...... layanzzzz....

Wednesday, August 11, 2010

Selamat Berpuasa

Salam Ramadhan utk kawan2 semua....

First of All.... me nk ucapkn SELAMAT MENYAMBUT BULAN RAMADHAN YG MULIA... juga SELAMAT BERPUASA....... utk semua warga blog yg beragama islam.... semoga ramadhan kali ini membawa seribu keberkatan n kenikmatan pada kita semua......

Yg x bestnyer pulak.... me terpaksa berpuasa tanpa Encik Hubby di sisi sebb dia hanya akan pulang ke Malaysia on 3rd Sept nanti..... sedih ada... kesian pun ada coz dia terpaksa memasak sendiri utk berbuka n bersahur.... semoga Allah permudahkn segalanya... insyaAllah....

Sekarang dua karang pulak(b4 bulan posa) me sgt2 x der masa nk hapdet blog..... asyik ada jer kerja yg nk dibuat.... kena pulak abah dh ada kt umah(bercuti sementara dari wad)... ada jer la org yg datang ziarah abah..... tu yg payah nk ngadap lappy... sebb.. sat g my mum panggil soh jumpa org tu la.. org ni la... wat air la..... aper la.... tp me x kesah... maklum la masa dok Abu Dhabi.... rumah kami jarang dikunjungi org kecuali teman2 terdekat jer...

Ni pulak sesajer jer nk tunjuk handbag yg me belikn utk my ratu hati(w/pun dia dok berkenan kt cik L... tp x per la yer Ma... hok ni pun kelazzz jugok... hehehe)....